Katlanabilir ekranlı dizüstü bilgisayar Asus Zenbook 17 Fold OLED'in fiyatı açıklandı

13-12-2022 12:13
Katlanabilir ekranlı dizüstü bilgisayar Asus Zenbook 17 Fold OLED'in fiyatı açıklandı

Katlanabilir Dizüstü Bilgisayar Asus Zenbook 17 Fold OLED Fiyatı Açıklandı

Asus, CES 2022 fuarında tanıttığı ilk katlanabilir ekranlı dizüstü bilgisayar modeli Asus Zenbook 17 Fold OLED'in fiyatını açıkladı. Dizüstü bilgisayarların tasarımı, katlanabilir ekran teknolojisinin gelişmesiyle birlikte değişmeye başladı. Bu gelişme, kullanıcıların daha küçük ve hafif dizüstü bilgisayarları taşıyabilmesine olanak tanıyor.

Lenovo'ya Rakip!

Türkiye'de de satışa sunulan Lenovo imzalı katlanabilir dizüstü ThinkPad X1 Fold, Asus tarafından Zenbook 17 Fold OLED adıyla yeni bir modelle karşılaştı.

Asus ZenBook 17 Fold OLED ile Bizleri Hangi Özellikler Bekliyor?

Asus, yeni dizüstü bilgisayarı Zenbook 17 Fold OLED tamamen açıldığında 17,3 inç boyuta ulaşan OLED panele sahip bir ekranla birlikte geliyor. Ekran tamamen dokunmatik ve 2560×1920 piksel çözünürlüğüne sahip. Kullanıcılar, ister dijital klavye kullansınlar, ister fiziksel bir klavyeyi ekrana ya da dışarıya koyarak kullansınlar, bilgisayar Windows 11 işletim sistemiyle kullanılabilir. Gücünü Intel'in 12. nesil Core i7 işlemcisinden alan Zenbook 17 Fold OLED, 75Wh kapasitesinde bir bataryaya sahip ve bu sayede kullanıcılarına ortalama 9 buçuk saat kullanım imkanı sunuyor. 16 GB RAM + 1 TB SSD ile donatılan dizüstü, iki adet USB-C portu taşıyor, Wi-Fi 6E desteğine sahip ve 5 megapiksellik bir ön kamera getiriyor.

Asus ZenBook 17 Fold OLED Fiyatı

Asus'un yeni dizüstü bilgisayarı Zenbook 17 Fold OLED, 2022 yılının dördüncü çeyreğinde satışa sunulacak. Yurt dışı fiyatı 3 bin 500 dolar olarak açıklanan ürün, Türkiye'de satışa sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor. Ancak, 11. nesil Intel i5 işlemcili Lenovo ThinkPad X1 Fold'un Türkiye'de 83 bin lira fiyatla satışa sunulduğu göz önüne alındığında, Asus'un Zenbook 17 Fold OLED'inin Türkiye'de de en az 80 bin TL olması bekleniyor. Bu fiyatın yüksek olması beklentileri doğruluyor. Ancak, Türkiye'de satışa sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor.

Asus Zenbook 17 Fold Ürünü Hemen İnceleyin
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.