chatsimple

Fortigate Nedir, Hangi Alanlarda Kullanılır?

22-04-2019 21:48
Fortigate Nedir, Hangi Alanlarda Kullanılır?

Fortigate firewall ürünüdür. Özellikle fortigate web filter, IPS, DLP, antivirüs, application sensor, antispyware, animalware, antispam gibi oldukça ayrıntılı güvenlik çeşitlerine ve özelliklerine de sahiptir. UTM kontrolüne de sahip olan bu firewall modeli, kurumsal firmalardaki bilgisayarda mutlaka kullanılmalıdır. Fortigate firewall özellikle fortinet cihazlarından ve farklı uyumlu cihazlardan log verilerini de güvenli olarak toplar. Topladıktan sonra da analiz eder ve daha sonra raporlar. Özellikle oldukça basit şekilde özelleştirilebilen kapsamlı bir rapor seti kullanmaktadır. Bu sayede sitenizdeki tüm trafiği, virüsü, saldırıyı ve e-posta verilerini de analiz edebilirsiniz. Temel olarak fortigate internet üzerinden gelebilecek olan tüm kötü kodları, virüsleri ve zararlı web sitelere karşı da korumaktadır. Firewall açısından en çok tercih edilen sistemlerden biri olan Fortigate en ufak açıklara karşı bile gerekli olan tüm analiz yapar.

Fortigate Çözümleri

Fortigate çözümleri arasında web filtresi, IPS, DLP, antivirüs, antispam ve antimalware gibi bütün bir UTM kontrolü yapılmaktadır. Fortigate çözümleri kapsamında merkezi yönetim sistemi; tüm güvenlik sistemleri oldukça kolay ve etkin şekilde yönetilmesini sağlar. FortiMail sistemi ise özellikle gelişmiş kötü amaçlı saldırılara karşı koruma sağlamaktadır. Hassas verileri kaybetmeyi engelleyen ve yönetmeliklere uygunluk sağlayan bir sistemdir. E-posta ağ geçidi sağlayan fortigate çözümleri arasındadır. Fortiweb fortigate çözümleri ise bilinmeyen ve bilinen tüm saldırılara karşı koruyan web uygulama sistemleridir. Çok katmanlı ve korelasyon algılama yöntemleri kullanan bu fortigate çözümleri ise tüm zafiyetlerden korumaktadır. Fortiswitch sistemlerinin kullanımı oldukça kolay ve güvenlidir. Performansı küçük, orta ve büyük işletmeler için uygun olmaktadır. Özellikle kolay kullanım arayüzü olmasıyla da tüm kullanıcılar için uygundur. FortiGate UTM Firewall çözümleri özellikle hızlı ağ güvenliği açısından tercih edilmektedir. Farklı işlevsel özelliklerinin dışında güçlü direnciyle de ön planda olan fortigate sistemleri bundan dolayı firewall amacıyla en çok kullanılan sistemlerden biridir. UTM özellikleri de fortigate çözümleri bakımından oldukça üstündür. FortiGate güçlü bir Intrusion Prevention System (IPS), Antivirus ve URL Filtering hizmeti sunarak kullanıcılar için avantaj sağlamaktadır. Bunun yanı sıra uzak kullanıcılar sıfır maliyet ve çok kolay teknikler ile VPN yapmak mümkün olmaktadır.

Fortigate Fiyatları

Fortigate fiyatları tercih edeceğiniz ürün ve modeline göre değişmektedir. Farklı özellikler ve donanımlar da farklı fiyat aralıkları ile her ihtiyaca yanıt vermektedir. Fortigate fiyatları farklı fiyat aralıkları ve bütçeler için de uygundur.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.