Lenovo 30 Yıl Dönümüne Özel Hazırladığı X1 Carbon Gen10’u Piyasaya Sürdü

08-02-2023 12:33
Lenovo 30 Yıl Dönümüne Özel Hazırladığı X1 Carbon Gen10’u Piyasaya Sürdü

Lenovo 30 Yıl Dönümüne Özel Hazırladığı X1 Carbon Gen10’u Piyasaya Sürdü

Lenovo 30. Yıl dönümünü piyasa sürdüğü X1 Carbon Gen10’a özel hazırladığı tasarımı ile kutluyor. Lenovo 30. Yıla özel sunduğu bu bilgisayarın stokları sınırlı ve her stoğun bir hatıralı seri numarası var.

Lenovo’nun 1992 yılından bu yana çok başarılı olan ThinkPad serisini bu şekilde değerlendirmeye alıyor.

ThinkPad X1 Carbon Gen 10 30. Yıl Dönümü, kullanıcılarına mükemmel performans ve özellikler sunan 12. Nesil Intel Core vPro işlemcilerle donatılmıştir. Ürün, tarihi ve zarif tasarımlarla işaretlenmiş gravürleri ve dokuma bir karbon fiber üst kapakla özel bir retro tarzı sunar. Sınırlı sayıda üretilen ThinkPad X1 Carbon Gen 10, %100 geri dönüştürülebilir malzemelerle üretilmiş bambu ve şeker kamışı lifli dış yüzeye sahiptir. Paket, ThinkPad'in geçmişini ve gidişatını anlatan bir kağıt bantla sarılır.

ThinkPad X1 Carbon Gen 10, performansı ve yapısı açısından daha iyi hava akışı, yeniden tasarlanmış tuşlar ve iyileştirilmiş egzoz havalandırması gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca, yeniden tasarlanmış İletişim Çubuğu şeklindeki kamera kurulumu ile cihaz hareket halindeyken de sağlam bir kullanım sunar. İş profesyonelleri ve öğrenciler için ideal bir makine olan ThinkPad, 30 yıllık bir varlık serüveni ile dikkat çekiyor ve 1992 yılından bu yana 200 milyondan fazla satıldı.

Singapur'da 2.680 dolar karşılığında ön sipariş verilebilen sınırlı sayıda üretilen hatıra ThinkPad X1 Carbon Gen 10, 30 Kasım'a kadar elinizin altında olacak. Pakette, makine için bir kılıf, bir X1 mouse ve bir T-shirt bulunmaktadır.

Lenovo X1 Carbon

Tüm Lenovo X1 Carbon Ürünlerini Inceleyin.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.