Lenovo ThinkPad Z16

13-12-2022 14:07
Lenovo ThinkPad Z16

ThinkPad Z16 ile yeniden kurgulayın.

Sadece 1.26 kg ağırlığı ile, işinizin size götürdüğüher yerde size en iyi iş arkadaşınız olacak en iyi seçenek, sizin için burada ThinkPad Z16, AMD Ryzen PRO 6000 Serisi Mobil İşlemciler ile birinci sınıf platformlarda benzersiz bir deneyim sunarak, köklü ilkelerini geliştirmeye devam ediyor. Yüzlerce sekme açıkken bile, uygulamalar ve programlar arasında kolayca geçiş yapabilir, e-postanızı kontrol edebilir ve müzik dinleyebilirsiniz. Performansınızı düşürmeden istediğiniz gibi her uygulamayı kullanabilirsiniz. Entegre donanım ve yazılım tabanlı güvenlik özellikleri sayesinde sisteminizi ve kritik verilerinizi güvende tutabilirsiniz. Z16 dizüstü bilgisayarlar, endüstrideki ilk CPU'ya entegre güvenlik işlemcisi sayesinde sizi tehlikelerden korur ve fiziksel saldırıları önler.

 

Dünya ile İş Birliğinizi Sağlayın.

ThinkPad Z16 üründe bulunan kamera şimdiye kadar tüm ThinkPad'lerde yer alan en iyi FHD kamera olduğu en büyük avantajdır. Dolby Atmos Hoparlör sistemi ve iletişim çubuğu sayesinde konum fark etmeksizin çalışmalarının keyfini çıkarın.

 

Yeni TrackPoint Evrimi

Çift tıklayarak hızlı erişim menüsüne erişim mümkün. İletişim çubuğu üzerinden ekran parlaklığını ayarlayın. Dolby Voice gücüyle mikrofonunuz ortama uyum sağlasın ve sürükleyici bir ses deneyiminin keyfini sürün. Ayrıca TrackPoint'i alıştığınız gibi, gezinmek için başlıca araç olarak da kullanabilirsiniz.

 

Performansınızı Zirveye Çıkarın

 Arka planda yüzlerce uygulama açıkken bile programlar arasında geçiş yapabilmek, maillerinizi yanıtlamak ve kontrol etmek, müzik dinlemek hiç olmadığı kadar rahat ve kolay. Performansından ödün vermeden her şeyi dilediğiniz gibi kullanın.

 ThinkPad Z16 Serisini Hemen İnceleyin


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.