Lenovo YogaBook 9i

07-06-2023 15:05
Lenovo YogaBook 9i

Yeni bir dizüstü tablet

Son dönemde katlanabilir ekranlı dizüstü modellerinin moda olduğu bir dönemde, Lenovo da yeni bir dizüstü tablet olan Lenovo Yoga Book 9i ile sahneye çıkıyor. Lenovo Yoga Book 9i, hem tablet hem de dizüstü bilgisayar olarak kullanılabilen bir 2'si-1 arada cihazdır.

Çift Ekran Tasarımı

Yoga Book 9i, 10.8 inçlik bir IPS ekran ve 9.6 inçlik bir Wacom EMR DuoSense ekranına sahiptir. Birinci ekran, görüntüleme için kullanılırken, ikinci ekran ise tablet modunda el yazısı ve çizim için idealdir.

İşlemci ve Bellek

Yoga Book 9i, Intel Core m3 işlemci ve 8 GB LPDDR3 bellek ile güçlendirilmiştir. Depolama: Yoga Book 9i, 256 GB SSD depolama alanı sunar. Kameralar: Yoga Book 9i, 8 MP arka kamera ve 2 MP ön kamera ile donatılmıştır. Pil ömrü: Yoga Book 9i, tek şarj ile uzun bir pil ömrü sunar. İşletim sistemi: Yoga Book 9i, Windows 10 Home veya Android işletim sistemleriyle kullanılabilir.

Dikkat Çeken Tasarımı ve Özellikleriyle Sizlerle

Yoga Book 9i, tasarımı ve özellikleriyle dikkat çeken bir tablet ve dizüstü bilgisayardır. Özellikle,el yazısı ve çizim için kullanılabilen Wacom EMR DuoSense ekranı, bu cihazı diğerlerinden ayıran bir özelliktir. Lenovo Yoga Book 9i'nin Haziran 2023'te 2100 dolarlık bir fiyatla satışa sunulması planlanmaktadır.

Lenovo Ürünlerini Hemen İnceleyin
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.