Açınızı Genişletin!

24-09-2019 22:55
Açınızı Genişletin!

Açınızı genişletmenizi sağlayacak olan Led monitörler hem kaliteli hem de daha net bir görüntü yakalamanızı sağlamaktadır. Led sistemlerde arkadan ışıklandırma yöntemi kullanılmaktadır. Led montör sistemlerinde led arka aydınlatma tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra led monitörlerde kullanılan led florasan sistemleri ekranın arkasından ışık gelmesini sağlamaktadır. Bu sayede de bakış ve görüş kaybının yaşanmasını engellemektedir. Bu özellikleri de ekranın siyahlanma oranlarını minimuma indirmektedir. Öte yandan led monitör sistemlerinde kullanılan ışıklandırma teknolojisi, renklerin gerçeğe daha yakın ve net şekilde görünmesini de sağlamaktadır. Öte yandan elektrik tasarrufu da sağlamaktadır. Bu sayede led monitörler sayesinde hem açınızı genişletebilir hem de elektrik tasarrufu yapabilirsiniz! Led ekranlarda kullanılan teknolojik sistemler sayesinde daha ince bir yapıda satışa sunulmaktadır. Bundan dolayı da görüntü olarak da çok daha estetik olmaktadır. Öte yandan kullnım ömürleri de daha uzundur. Led monitörlerde iç yanma sorunu gibi olumsuzluklar yaşanmamaktadır. Diğer monitör sistemleri ile kıyaslandığında ise yüzde 36 oranında daha az enerji harcaması yapmaktadır.


Monitör Ekran


Monitör ekran seçimi yaparken birçok detaya dikkat etmeniz gerekmektedir. Bunların başında ise panel seçimi gelmektedir. Paneller, direkt olarak görüntü üzerinde etkisi olan sistemlerdir. Bundan dolayı da panellerine de dikkat etmek uzun vadede avantaj sağlayacaktır. Bunun öncelikli sebebi ise görüş açısı olmaktadır. Led monitör ekranlar özellikle bölgesel aydınlatma avantajına sahiptir. Bu özelliği sayesinde daha doğru renkler elde etmeyi sağlamaktadır. Birden fazla floresan katmanı sayesinde her bölgenin eşit olarak da aydınlatılmasını sağlamaktadır. Bunun ötesinde ayar tuşları ve özellikleri sayesinde de parlaklık seviyesi kişiye özel olarak da ayarlanabilmektedir.


Lenovo Monitör


Lenovo monitör modelleri her segment kullanıcının ihtiyacını karşılayan farklı özellikte monitör modelleri üretmektedir. Lenovo özellikle dayanımı ve kaliteli görüntüyü ön plana çıkaran bir marka olduğu için özellikle tercih edilmektedir. Led monitör modellerinin hem daha az elektrik harcaması hem de uzun vadeli kullanım özelliklerinin dışında, gerçeğe yakın görüntü kalitesini sunmaktadır. Monitörlerin dayanım gücünün yanı sıra renklerdeki doygunluk, birçok farklı tonun bir arada görünmesi ile özellikle iş alanlarında en çok tercih edilen monitör markası arasında bulunmaktadır. Lenovo monitörler fiyat ve performans açısından müşteri memnuniyetinin en yüksek olduğu monitör markalarından biridir. Ekranın her tarafına ışığı dengeli şekilde vermesinin yanı sıra bölgesel aydınlatma avantajı sayesinde de doğru renkler elde etmeye destek olur.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.