Başarılı iş adamları iş istasyonu mu kullanmaktadır?

09-08-2019 14:02
Başarılı iş adamları iş istasyonu mu kullanmaktadır?

Başarılı iş adamları iş istasyonu kullanmaktadır. Özellikle en başarılı yüksek teknoloji şirketlerinde yalnızca iş istasyonları kullanılmaktadır. İş istasyonları, belirli yazılım ve donanımlarda üretilmiş olan, belirli sektörlerde kullanılmak üzere tasarlanmış olan özel donanımlardır. Yüksek mühendislik program ve yazılımları, kurgular, editler ya da farklı yüksek performanslı işler için beklenen performans yalnızca iş istasyonu tarafından sağlanmaktadır. Bundan dolayı da başarılı iş adamları iş istasyonu kullanmaktadır. Ancak kullanılan workstation markaları bu noktada oldukça önemlidir. Workstation ya da iş istasyonlarının kaliteli donanıma sahip olması, tüm işlerin en yüksek performans ile tamamlanmasını sağlamaktadır.

Workstation Markaları


Workstation markaları yapacağınız işlerin verimini belirleyeceği için önemlidir. Workstation ya da iş istasyonunda memnuniyetin en yüksek olduğu iki marka ise Dell ve Lenovo olmaktadır. Bu markalar, hem satış öncesi hem de satış sonrası kullanıcısına destek olmakla ön plana çıkar. Öte yandan orta, büyük ve küçük işletmeler için maksimum kalitede iş istasyonu tasarımları ile ön plana çıkmaktadır. Günümüzde tanınmış birçok çizim, grafik, kurgu ya da haritalama modelleri bu marka iş istasyonları tarafından yapılmaktadır. Bu markaların en büyük özelliği ise hem Dell de hem de Lenovo marka bilgisayarlarda soğutma özelliğine sahip olmasıdır.

Dell İş İstasyonu


Dell iş istasyonu özellikle yüksek hacimli iş yüklerinde tercih edilmektedir. Dell iş istasyonları, yüksek performanslı işlemcilere sahip olması ile iş hayatında büyük bir avantaj sağlamaktadır. Öte yandan Dell iş istasyonları ileri seviye işlemci, ECC Ram , SSD ve SAS diskler, yüksek performanslı NVIDIA ve ATI ekran kartları ile birlikte uzun süreli kullanıma da destek olur. Bu özelliği ile yüksek güç kaynakları ile sıradan bilgisayarlardan farklı ve uzun ömürlü bilgisayarlar elde etmeye de destek olmaktadır.

Lenovo İş İstasyonu


Lenovo iş istasyonu özellikle uzun süreli yüksek performansı ile tercih edilmektedir. Lenovo iş istasyonu modelleri farklı iş kolları için özel olarak tasarlanmaktadır. Lenovo iş istasyonu kullanılacak farklı programlara göre özel olarak dizayn edilmektedir. Bunun yanı sıra hem dizüstü hem de masaüstü iş istasyonu modelleri bulunmaktadır. İş hayatınızda tercih ettiğiniz çalışma şekline göre dilerseniz dizüstü dilerseniz de masaüstü bilgisayar tercih edebilirsiniz. Lenovo iş istasyonları özellikle en zorlu işlerin üstesinden gelmek için özel donanımlar ile dizayn edilmiştir. Özellikle modelleme, grafik tasarım, yol tasarım, harita gibi yüksek performans isteyen işlerde en hızlı ve en verimli şekilde işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.