Hantal Bilgisayarınızdan Kurtulun, İnceliğin Tadını Çıkartmak için Mobil İş İstasyonları

14-11-2019 21:17
Hantal Bilgisayarınızdan Kurtulun, İnceliğin Tadını Çıkartmak için Mobil İş İstasyonları

Mobil iş istasyonu dilediğiniz yerde çalışmanızı sağlayacak ve kolay taşınabilir özelliği ile sizlere çalışma özgürlüğü veren bilgisayarlardır. Özellikle hantal, büyük ve ağır bilgisayarlar taşınması zor, dışarıda kullanılması zor bilgisayar modelleridir. Bu hantal bilgisayar modelleri yerine her zaman kullanabileceğiniz, inceliğin konforunu yakalayabileceğiniz iş istasyonlarınız tercih edebilirsiniz. Özellikle farklı iş istasyonu modelleri en yüksek performanslı bilgisayarlardan bile çok daha hızlı, başarılı bir verim alabilirsiniz. Mobil iş istasyonları özel iş bilgisayarlarıdır. Özellikle zorlu programları çalıştırmak üzere özel olarak tasarlanmış bilgisayar modelleridir. Oldukça zorlu tasarım, modelleme ya da hesaplama programlarını iş bilgisayarlarında çok kolay şekilde tamamlayabilirsiniz.


Laptop


Laptop modelleri oldukça zengin tasarıma sahiptir. Genel olarak laptop modelleri ortalama kullanıcılar için tasarlanmaktadır. Orta segmenteki programlar bu laptoplarda kolaylıkla yapılabilir. ancak bu bilgisayarların performansı ve özellikle kullanım sırasındaki kolaylığı yeterli değildir. Fakat iş istasyonları tamamen iş programları için özel olarak tasarlanmıştır. Bundan dolayı da bu bilgisayarları ne kadar süre kullanılırsanız kullanın, performanslarında herhangi bir etkileme söz konusu olmayacaktır. Bundan dolayı hantal laptop modellerini taşımaktansa sizi iş yaparken ışık hızına çıkarak olan mobil iş istasyonu modellerine göz atabilirsiniz. Mobil iş istasyonları oldukça ince ve yüksek mühendislik çözümleri ile tasarlanmış bilgisayar modelleridir. Bundan dolayı da seyahat ederken, kafelerde ya da işyerinde hantal bilgisayarlar yerine mobil iş istasyonlarını kolaylıkla taşıyabilir ve tüm işlerini en yüksek verimde tamamlayabilirsiniz.


Laptop Fiyatları


Laptop fiyatları laptop modeline ve markasına göre değişmektedir. Laptop modellerinin yeterli bir performans sergilemesi için oldukça yüksek kalitede modellerin tercih edilmesi gerekmektedir. Orta segment laptoplar Office programları ve sıradan basit programların kullanılması için yeterlidir. Film-dizi izleme, günlük bilgisayar işlerini halletme ya da müzik programlarını kullanma adına yeterli olsa da Photosop, modelleme ya da haritalama gibi işler için yetersiz olmaktadır.


İş İstasyonu Fiyatı


İş istasyonu fiyatı bilgisayarın tasarım özelliklerine donanımlarına göre değişmektedir. Ancak uzun vadede laptop fiyatlarından daha yüksek olsa da uzun vadede daha karlı olacaktır. Özellikle bilgisayar işlemcisini yoran programları kullanan kullanıcılar, aynı laptop bilgisayarı 5 seneden daha uzun kullanamaz. Ancak iş istasyonları bu aşamada oldukça uzun vadeli kullanım avantajına sahiptir.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.