HP workstation ile diğer markalar arasında fark var mıdır?

06-08-2019 09:37
HP workstation ile diğer markalar arasında fark var mıdır?

Hp workstation diğer markalardan birçok anlamda farklıdır. Özellikle fiyat ve performans oranı bakımından en doğru seçimlerden biri olan Hp workstation, özellikle kurumsal anlamda tercih edilmektedir. Bundan dolayı da yüksek performans sağlamaktadır. Çalışma performansının ve iş veriminin yükselmesini sağlayan Hp workstationlar, büyük işletmelerde tercih edilmektedir. Özellikle yoğun bilgisayar kullanımı gerektiren iş alanlarında tercih edilen Hp iş istasyonu hem modelleme hem de grafik ve kurgu alanında yüksek başarı sağlamaktadır. Büyük veri hacimlerinin dışında karmaşık ver yapıları bakımından da bilgisayarın çalışmasını sağlamaktadır. Özellikle bu bilgisayar modelleri 3D modelleme, grafik ve kurgu alanlarında tercih edilmektedir.

HP Masaüstü Workstation

HP Masaüstü workstation özellikleri diğer marka iş istasyonlarına göre daha hızlı ve yüksek performanslı olmaktadır. Öte yandan uygun fiyatı ile ön plana çıkmaktadır. Masaüstü modellerin tamamındagenel itibari ile Intel Xeon işlemciler kullanılır. Bu modellerin her birinde ise 12 çekirdek kullanılmaktadır. Bu özelliği ile üst segment iş bilgisayarları arasında yaygın şekilde tercih edilir. Bunun için de genel olarak mühendislik, tasarım, animasyon gibi oldukça yoğun ve hesaplama işlemlerinin yapılması gereken durumlarda tercih edilmektedir. Yüksek ekran kartlarının dışında ise 8 farklı ekrana bağlanabilmesi avantajına sahiptir. Bu sayede birçok uygulama ve eş zamanlı şekilde görüntülenebilir ve uygulanabilir. Hp masaüstü workstation modelleri için dikkat edilmesi gereken en önemli detay ise işinize en uygun özellikleri sergileyen modelleri tercih etmeniz olacaktır.

HP İş İstasyonu

HP iş istasyonu modelleri arzu ederseniz dizüstü arzu ederseniz de masa üstü şekilde üretilmektedir. Bunun yanı sıra özellikle farklı iş tanımlarına en uygun şekilde tasarlanmış ve ihtiyaçlarınıza en çok yanıt veren Hp iş istasyonu modellerini sitemiz inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Masaüstü bilgisayar modelleri genel olarak standart dizüstü bilgisayarlardan daha güçlüdür. Ancak iş istasyonları için böyle bir durum söz konusu değildir. Özellikle Hp iş istasyonları iş verimini de arttırması bakımından tercih edilmektedir. Klasik masaüstü ya da laptop bilgisayarlar sıradan yazılımlar ile piyasaya sürülmektedir. Bu bilgisayarlar klasik ve standart kullanım için yeterlidir ancak yüksek verim gerektiren işler için yetersizdir. Yol tasarımı şirketleri, çizgi film animasyon şirketleri ya da mühendislik firmaları için en uygun özelliklerde donatılmış olan bu bilgisayarlar, iş akışını da hızlandırır.

Hp İş İstasyonu fiyatları

Hp iş istasyonu fiyatları tercih edeceğiniz workstation markasına göre değişmektedir. Bunun dışında, donanımına ve markasına göre de fiyatlar değişmektedir. Genel itibari ile iş istasyonunun kapasitesine ve donanımına göre, markasına ve en önemlisi kalitesine göre fiyatlandırılmaktadır.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.