Lenovo Masaüstü Workstation ile Güç Derdiniz Olmasın

06-08-2019 09:07
Lenovo Masaüstü Workstation ile Güç Derdiniz Olmasın

Lenovo masaüstü workstation güç ve performans endişesini ortadan kaldıran, oldukça güçlü bir donanım sistemine sahiptir. Lenovo; iş istasyonu bakımından parmakla gösterilen markalardan biridir. Yüksek donanıma sahip olan iş istasyonları ile iş yükünü maksimum oranda düşürerek, en hızlı hizmeti sağlar. Lenovo masaüstü workstation ile güç derdiniz olmadan tüm işlerinizi tamamlayabilir ve en kısa sürede teslim edebilirsiniz. Lenovo iş istasyonları gelişmiş ve yüksek performansa sahip özel işlemciler ile tasarlanmaktadır. Bu bilgisayar sistemlerinde, klasik modellerde mevcut olmayan donanımlar kullanılır. Özellikle iş yerlerinde, fabrikalarda ve kurumlarda kullanılmak üzere tasarlanmış modellerdir. Özellikle Lenovo masaüstü workstation modelleri ileri seviye işlemci, ECC Ram , SSD ve SAS diskler, yüksek performanslı NVIDIA ve ATI ekran kartları ile birlikte uzun süreli kullanım avantajına da sahiptir. Bu özelliği ile yüksek güç kaynakları ile klasik pc modelleri ile kıyaslandığında çok daha yüksek performansa sahip olmaktadır.

Lenovo İş İstasyonu

Lenovo iş istasyonları her farklı kullanım amacına uygun bilgisayarlar tasarlamaktadır. Amacınıza en uygun modelleri tercih etmeniz, aynı bilgisayarı daha uzun süre ilk günkü güç ve veriminde kullanmayı sağlayacaktır. Mühendislik programları, CAD/CAM ya da grafik işlemlerinin yaygın şekilde yapıldığı mimarlık programlarının kullanımı, kurgu ya da edit gibi farklı amaçlar için tasarlanmış modeller bulunmaktadır. Bundan dolayı da tercih edeceğiniz Lenovo masaüstü workstation modellerinin donanımlarına, ekran kartına ve özelliklerine kullanacağınız programlara göre karar vermeniz önem teşkil eder. Lenovo masaüstü workstation modelleri, en zorlu işlerin üstesinden gelmek üzere özel olarak üretilmiştir. Diğer iş istasyonlarından farkı ise işlemcisi olmaktadır. Yüksek işlemcisi ile hız alanında neredeyse rakipsizdir. Yeni nesil tasarım avantajıyla sistem kilitlenme ve sistem çökmesi gibi problemlerin de ortadan kalkmasına destek olur. Lenovo iş İstasyonlarına 8 adede kadar ekran bağlanır. Bu sayede farklı birçok işi eş zamanlı olarak görebilir ve kontrol edebilirsiniz. Özellikle ekonomi, Borsa gibi sektörlerde özellikle avantaj sağlar.

Lenovo İş İstasyonu Fiyatları

Lenovo iş istasyonu fiyatları tercih edeceğiniz bilgisayarın ekran kartına, işlemcisine ve genel olarak kullanılan donanım sistemine göre belirlenir. Farklı iş alanları için üretilmiş ve farklı özelliklerle donatılmış Lenovo bilgisayar modelleri arasından iş alanınıza en uygun modeli, bütçenize en uygun şekilde tercih edebilirsiniz. Farklı fiyat aralıklarıyla tüm bütçeler için uygun bir Lenovo masaüstü iş istasyonu bulmak mümkündür.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.