Mobil Workstation En Hızlı Siz Olun!

26-10-2019 23:30
Mobil Workstation En Hızlı Siz Olun!

Mobil workstation modelleri en hızlı şekilde çalışmanıza olanak sunan bilgisayarlardır. İş hayatının vazgeçilmezi olan mobil workstation modelleri, profesyonel hayatın vazgeçilmezi olmaktadır. İş sürekliliği ve performans kaybı olmadan çalışmak için mutlaka mobil workstationlar kullanılmalıdır. Bunun yanı sıra modelleme, grafik, kurgu ya da harita oluşturma gibi bilgisayarın yüksek efor harcaması gereken işler için tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra özellikle 3D modellerin kullanıldığı iş alanları için de kullanılmaktadır.


Workstation Modelleri


Workstation modelleri klasik bilgisayarlardan çok daha hızlı çalışan ve işe odaklanan yazılımlara sahiptir. Yüksek hızın yanı sıra performans özellikleriyle de tercih edilmektedir. İş istasyonu olarak da ifade edilen bu bilgisayar modelleri için genel olarak Intel Xeon işlemciler kullanılmaktadır. Bu işlemcilerin her birinde ise 12 çekirdek mevcuttur. Bu özelliği ile üst segment iş bilgisayarları yaygın şekilde kullanılması sağlanmaktadır. Bundan dolayı da genel olarak mühendislik, tasarım, animasyon gibi oldukça yoğun ve hesaplama işlemlerinin yapılması gereken durumlarda mutlaka kullanılması gereken bilgisayar modelidir. Yüksek ekran kartları ile tasarlanmış olan iş istasyonları farklı ekrana bağlanma özelliğine de sahiptir. Bu sayede birçok uygulama ve eş zamanlı olarak görüntülenebilir. Mobil iş istasyonu modelleri satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli konu ise işinize en uygun özellikleri sergileyen bilgisayarlar hakkında bilgi edinmek olacaktır. Mühendislik programları, CAD/CAM ya da grafik gibi bilgisayarı yorabilir. Ancak iş istasyonları bu işlere özel olarak hazırlanmıştır. Bunun ötesinde farklı iş kollarında ya da mimarlık programlarının kullanımına göre farklı özellikler de mobil iş İstasyonları çeşitleri mevcuttur.


İş İstasyonu Bilgisayar


İş istasyonu bilgisayar modelleri iş alanlarına özel olarak yazılım sistemleri ile geliştirilmiş sistemlerdir. Öte yandan bu bilgisayar modelleri hem dizüstü hem de masaüstü olacak şekilde dizayn edilmektedir. Bu bilgisayar modelleri arasından iş tanım ve tercihlerinize göre masaüstü ya da dizüstü modeller arasından seçim yaparak yüksek performans ile kullanabilirsiniz. Dizüstü mobil workstation yapıları genel olarak klasik dizüstü bilgisayarlardan çok daha hızlı bir performans ile en zorlu programları dahi maksimum hızda çalıştırmaktadır. Mobil workstation modelleri genel olarak sektör yöneticileri tarafından yaygın şekilde kullanılan bilgisayarlar arasında bulunmaktadır. Merkezi yöntemi daha kolay ve pratik olan bu bilgisayarlar özellikle kaynak paylaşımı, güvenlik gibi konular sebebiyle de daha avantajlı olmaktadır.


Workstation Fiyatları


Workstation fiyatları satın alacağınız bilgisayar modeline göre değişmektedir. Ürünlerin içeriği ve yazılım özellikleri workstation fiyatları için belirleyici olmaktadır.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.