Yoksa siz hala katlanabilir laptop ile tanışmadınız mı?

03-12-2019 17:23
Yoksa siz hala katlanabilir laptop ile tanışmadınız mı?

Laptop seyahat ederken, işe giderken, yolda, ofiste ya da evinizde rahatça kullanabilmeniz gereken bilgisayarlardır. Hem yüksek performanslı hem de sizin hareketlerinize uyum sağlayan bir laptop modeli tüm hayat kalitenizi bir anda yükseltebilir. Yatarken dizi izlediğinizde, otobüste ayakta giderken ya da ofisinizde, toplantılarınızda en konforlu şekilde bilgisayar kullanmak için her zaman en doğru tercih elbette katlanabilir laptop olacaktır.


Yoga Laptop


Yoga laptop Lenovo'nun en çok kullanılan ve tercih edilen bilgisayar modelleridir. Özellikle yüksek performans ve hareket kabiliyeti sayesinde her ortama uyum sağlama özelliğine sahiptir. Klavye kullanımının rahatlığı dışında geniş depolama alanı da bulunmaktadır. Ethernet portu ve iyi ses kalitesine sahiptir. Lenovo yoga laptop özellikleri ise:

• Lenovo yoga tam bir fiyat-performans bilgisayarıdır. Oldukça uzun süreli kullanım avantajı sağlayan pil ömrü ile bilgisayar kullanımını kolaylaştırmaktadır.
• Esnek yapısı ile performansını desteklemektedir.
• Özellikle dokunmatik ve hareketli yapısı ile tüm ortamlarda bu bilgisayarı kolaylıkla kullanabilirsiniz.
• Şık, ince ve dayanıklı bir laptop modeli olmasının dışında güçlü işlemcisiyle de ön plana çıkmaktadır.
• Yeni nesil İntel Core işlemcisi ile bilgisayar performansını da oldukça arttırmaktadır.
• Özellikle farklı donanımlarla işlemcisi oldukça güçlüdür.
• Windows 10 Home içeriği sayesinde kullanım özellikleri de kolaylaştırılmıştır.
• Geliştirilmiş klavye verimi ile özel işlev satırları da bulunmaktadır.


Katlanabilir Laptop


Katlanabilir laptop özgürlüğü ile tanışmanızı sağlayacak olan lenovo yoga laptop modelleri ile sıradan bilgisayarların alan kısıtlamasını unutabilirsiniz. Hareket kabiliyeti ve farklı şekillerde kullanılabilmesi sayesinde katlanabilir laptop modelleri ile özgürlük alanlarınızı keşfedebilirsiniz. Yoga laptop modelinde özellikle otomatik kilitli menteşe teknolojisi kullanılmaktadır. Bu sayede laptop modellerini tek elinizde açabilir ve kapatabilirsiniz. Öte yandan farklı modlar arasında akıcı geçişler için 813 farklı bileşen bulunmaktadır. Soğuk ve sessiz çalışma özelliği sayesinde uzun süreli kullanımlarda herhangi bir performans zayıflığı da meydana gelmez. Hem oldukça hafif hem de ince olmasıyla taşınabilir olması ön plana çıkmaktadır. Hareketli şekilde çalışanlar için en ideal tercihlerden biridir.


Laptop Fiyatları


Laptop fiyatları satın alacağınız laptop modellerinin markasına ve tasarımlarına göre değişmektedir. Farklı modeller ve tasarımlar için laptop fiyatları değişmektedir.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.