Kurumsal Firmaların Olmazsa Olmazı Fortigate

14-11-2019 21:25
Kurumsal Firmaların Olmazsa Olmazı Fortigate

Fortigate modelleri kurumsal olarak çalışan tüm işyerleri, ofis ya da firmalar için en önemli güvenlik önlemleridir. Fortigate genel olarak bir firewall ürünü olarak tanımlanabilir. Özellikle birçok alanda kurumsal firmaların ihtiyaç duyduğu korumayı sağlamaktadır. Güvenlik duvarı kullanmak firmaların oldukça önemli bilgilerinin çalınmaması ve korsan yazılımlara karşı koruyuculuk elde etmek için önem teşkil etmektedir. Firewall özellikle fortinet cihazlarda tüm verileri en güvenli şekilde toplamaktadır. Bu bilgi ve verilerin alınmasından sonra fortigate ile bilgiler analiz edilir. Daha sonra raporlanmaktadır. Bu sayede sitenizdeki tüm trafiği, virüsü, saldırıyı ve e-posta verilerini de analiz etme imkanı da bulabilirsiniz. Temel olarak fortigate internet üzerinden gelebilecek olan tüm kötü kodları, virüsleri ve zararlı web sitelere karşı da koruyuculuk özelliğine sahiptir. Firewall açısından en çok tercih edilen sistemlerden biri olan fortigate en ufak açıklara karşı bile gerekli olan tüm analiz yaparak maksimum güvenlik sağlamaktadır.


Fortigate Nedir?


Fortigate nedir sorusunun birçok yanıtı var. Özellikle fortigate çözümleri kapsamında; web filtresi, IPS, DLP, antivirüs, antispam ve antimalware gibi bütün bir UTM kontrolü tamamlanmaktadır. Fortigate çözümleri kapsamında merkezi yönetim sistemi; tüm güvenlik sistemleri oldukça kolay ve etkin şekilde sizin tarafınızdan da yönetilebilmektedir. FortiMail sistemi ise özellikle gelişmiş kötü amaçlı saldırılara karşı koruma kalkanı oluşturmaktadır. Hassas verileri koruyan ve kaybetmeyi engelleyen bir sistemdir. E-posta ağ geçidi sağlayan fortigate çözümleri kapsamında kullanılmaktadır. Fortiweb fortigate çözümleri ise bilinmeyen ve bilinen tüm saldırılara karşı koruyan web uygulama sistemleri olarak tercih edilmektedir. Çok katmanlı ve korelasyon algılama yöntemleri kullanan bu fortigate çözümleri ise tüm kötü niyetli yazılımlardan koruyucu özelliğe sahiptir. Fortiswitch sistemlerinin kullanımı oldukça kolay ve güvenli olması açısından kurumsal firmalar için vazgeçilmezdir. Performansı küçük, orta ve büyük işletmeler için uygun olarak tasarlanmaktadır. Özellikle kolay kullanım arayüzü olmasıyla da tüm kullanıcılar için hayati önem taşımaktadır. FortiGate UTM Firewall çözümleri özellikle hızlı ağ güvenliği açısından avantaj sağlamaktadır. Farklı işlevsel özellikleri ile ön plana çıkan bu sistemler güçlü direnciyle de ön planda olan fortigate sistemleridir. Bu özelliği sayesinde firewall amacıyla en çok kullanılan sistemlerden biridir.


Fortigate Fiyatları


Fortigate fiyatları tercih edeceğiniz ürün ve modeline göre fiyatlandırılmaktadır. Farklı özellikler ve donanımlar da farklı fiyat aralıkları ile her ihtiyacı da karşılamaktadır.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.