Lenovo ThinkPad Z13 incelemesi - Performans

Lenovo ThinkPad Z13 incelemesi - Performans
  1. Lenovo ThinkPad Z13 incelemesi - Giriş
  2. Lenovo ThinkPad Z13 incelemesi - Tasarım
  3. Lenovo ThinkPad Z13 incelemesi - Performans
  4. Lenovo ThinkPad Z13 incelemesi - Sonuç
  5. Lenovo ThinkPad Z13 incelemesi - Detaylar
  6. Lenovo ThinkPad Z13 incelemesi - Teknik Özellikler

Lenovo ThinkPad Z13 incelemesi - Performans

Lenovo’nun bu modelinde AMD Ryzen Pro 6850U işlemci kullanılmaktadır. İnce ve hafif dizüstü bilgisayarlarda kulanılması için tasarlanan işlemci, bilgisayarın hızlı, kullanan kişinin’de pratik olmasında büyük rol oynuyor. Kullanılan uygulamalarda akıcı performans elde edilebilinen bu bilgisayarda AMD Radeon 680M grafik işlemcisi bizleri karşılıyor.

Ayrıca Bu bilgisayar Oyuncuların da taleplerini bir nebze karşılayabilecek durumda. Counter-Strike ve PUBG Battlegrounds oyunlarında yapılan performans testi sonucunda orta grafik ayarlarında iyi bir oyun performansı alınabiliyor. Daha yüksek bir oyun performansına sahip olmak isteyen kullanıcılar Lenovo’nun Legion Serisine göz atabilirler.

Z13 modelini detaylı bir şekilde incelediğimizde iki adet fan, radyatör ve geliştirilmiş termal modül bizleri bekliyor. İki Adet fanı ile günlük çalışmanızda sizleri sessizlik ile baş başa bırakıyor. Büyük yüke sahip programları çalıştırdığınızda da beklenenden az bir fan sesi bizleri karşılamakta.

ThinkPad Z13 modelinin ekranına göz attığımızda 1920x1200 piksel çözünürlüğü destekleyen 13.3 inç bir ekran bizleri karşılıyor. 13.3 inçlik bu bilgisayar 400 nit ekran parlaklığını bizlere sağlıyor.

ThinkPad Z13’de bizleri Full HD Çözünürlüğe sahip kamera bekliyor. Işık koşullarının uygun olduğu durumda çok iyi bir performans sergiliyor. ThinkPad Z13 WiFi 6E ve Bluetooth 5.1 bağlantıların haricinde LTE desteği de bulunuyor. LTE desteği sayesinde WiFi bağlantısı olmadan internet bağlantısı sağlayabiliyorsunuz.

ThinkPad Z13’ün pil performansına baktığımızda günlük rutin kullanımda 10 saat boyunca kullanılabiliyor. Ekran Parlaklığını en yüksekte ve LTE desteği kullanıldığında bu kullanım süresi düşebiliyor.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.