Lenovo ThinkPad Z13 incelemesi - Tasarım

Lenovo ThinkPad Z13 incelemesi - Tasarım
  1. Lenovo ThinkPad Z13 incelemesi - Giriş
  2. Lenovo ThinkPad Z13 incelemesi - Tasarım
  3. Lenovo ThinkPad Z13 incelemesi - Performans
  4. Lenovo ThinkPad Z13 incelemesi - Sonuç
  5. Lenovo ThinkPad Z13 incelemesi - Detaylar
  6. Lenovo ThinkPad Z13 incelemesi - Teknik Özellikler

Lenovo ThinkPad Z13 incelemesi - Tasarım

Lenovo ThinkPad bilgisayarların tercih edilmesinde ki en önemli etkenlerinden birisi olan tasarım ve dayanıklılıktır. ThinkPad Z13 tasarımı ile büyük övgüler almakta. Tasarımına baktığımızda gövdesinde geri dönüştürülmüş alüminyum malzemeler kullanılmaktadır. Ayrıca bu dayanıklı tasarım 12 askeri standartta 200’den fazla kalite kontrol testlerinden başarıyla geçmiş bulunuyor.

Lenovo ThinkPad bilgisayarların tercih edilmesinde ki en önemli etkenlerinden birisi olan tasarım ve dayanıklılıktır. ThinkPad Z13 tasarımı ile büyük övgüler almakta. Tasarımına baktığımızda gövdesinde geri dönüştürülmüş alüminyum malzemeler kullanılmaktadır. Ayrıca bu dayanıklı tasarım 12 askeri standartta 200’den fazla kalite kontrol testlerinden başarıyla geçmiş bulunuyor. Bu test ile sıcak ve soğuk havalarda farketmeksizin rahatça kullanılabileceğini de destekliyor.

Tasarımında yarattığı güvenliğin dışında 14mm kalınlığı ve 1.19 kg ağırlığında olması kullanıcıların dikkatini çekiyor. ThinkPad Z13 modelinin bağlantılarına göz atacak olursak sol tarafında USB-C bağlantı noktası yer alıyor. Cihazın sağ tarafında USB-C, Güç Tuşu, SIM Kart girişi ve 3.5 mm kulaklık girişi bulunuyor.

Eğer Bilgisayarda USB-A, HDMI veya Ethernet gibi bağlantı noktaları arıyorsanız piyasada satılan Lenovo adaptörleri tercih etmeniz gerekir.

ThinkPad Z13 kullanımında kolaylığı sağlamak için kendisiyle özdeşleşmiş TrackPoint’e de önem veriyor. Ekranda bulunan imleci kontrol etmeye yarayan birnevi Mouse görevi gören bu nokta çift tıklandığında hızlı erişim menüsünü karşımıza getirmekte.

ThinkPad Z13 bilgisayarda 13.3” IPS ekran bulunmaktadır. Bu ekran 1920x1080 piksel çözünürlüğe ve 400 nit parlaklığa sahiptir. Ayırca OLED ekran teknolojisine sahip modelleri de temin edilebilmektedir.

Cihazın klavyesine göz attığımızda tuşların hissiyatı tamamiyle kullanıcı dostu. Sıvı dökülmesinde karşı dayanıklı ve arkadan aydınlatmalı bir model. Klavye içerisinde numerik tuşlar yer almıyor.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.